torstai 15. helmikuuta 2024

Ei ole todellista - dystopia tuli Suomeen

Hyvinkääläinen opettaja: Lasten seksuaalikasvatus ei riitä – Opetusta sateenkaariseksistä olisi hyvä antaa jo 5-luokkalaisille

Yllä oleva on otsikko Ilta-Sanomissa Mikael Kaivannon artikkelissa 15.2.2024. Haastateltavana ovat seksuaaliterapeutti Marja Kihlström sekä opettaja Laura Lindholm. Jo ingressissä siirrytään syvälle Absurdistaniin, kun "seksuaaliterapeutti Marja Kihlström sanoo, että seksuaalikasvatuksen pitäisi alkaa jo ennen lapsen syntymää." Mitenkähän sellainen on mahdollista? Luetaanko kohdussa olevalle sikiölle Setan opasta vai miten? Myöhemmin Kihlströmiä siteerataan niin, että hän viittaa lasta odottaviin vanhempiin. Propagandaa pitäisi tuutata siis jo neuvoloissa. Jutussa Kihlström toteaa myös, että "opettajat pitäisi velvoittaa noudattamaan ihmis- ja seksuaalioikeuksia kasvatustyössä. Seksuaalioikeuksien toteutumiseen liittyy poliittinen tahto." No, totta vieköön liittyy poliittinen tahto - ei tieteellinen tai pedagoginen!

Ilta-Sanomien mukaan "Kihlströmin mielestä lapselle kannattaa puhua, miten perheet ja suhteet ovat erilaisia, ja kuinka sukupuolia enemmän kuin kaksi." Amerikkalaisessa yhteydessä on paljon puhuttu siitä, kuinka haitallinen idea useammasta sukupuolesta on lapsille, jotka alkavat luulla nukeista tykkäävää poikaa tytöksi ja autoilla leikkivää tyttöä pojaksi. Lapsille on täysin mahdotonta ymmärtää, että sukupuolia olisi enemmän kuin kaksi muuten kuin niin, että he sekoittavat omat ja muiden vasta kehittyvät identiteetit ja ahdistuvat siitä, että jokin hyvin luonnostaan käsitettävä hämmennetään aikuisten taholta. Lasten oikeudet ja turvallisuus eivät kuitenkaan genderideologeja kiinnosta.

Opettaja Laura Lindholm "käyttää oppikirjan tukena seksuaalikasvatuksessa muun muassa Yle Areenaa ja Väestöliiton materiaaleja." Hän sanoo, että jo viidennellä luokalla pitäisi puhua monimuotoisuudesta, kun se tulee nyt vasta kuudennella luokalla. Anglosaksisissa maissa on jo nähty se, että aina halutaan tuoda ajatuksia gendereistä yhä nuoremmille lapsille. Samalla lapsille halutaan kertoa asioita, jotka eivät ole heidän kehitystasolleen kuuluvia, kuten erilaiset seksiin liittyvät asiat. 

Kaivanto kirjoittaa, että "Kihlström pitää erityisen tärkeänä, että lapselle puhutaan sukupuolen moninaisuuden näkökulmasta." Miten ihmeessä lapsi voisi ymmärtää esimerkiksi intersukupuolisuutta ja sitä, että sillä ei ole oikeasti mitään tekemistä transsukupuolisuuden kanssa? Ja kun tiedämme, että lapsilla voi olla erilaisia vaiheita ja mielikuvitusleikkejä ja esimerkiksi homoseksuaalisuus voi lapsena näkyä haluna käyttäytyä toisen sukupuolen tavalla tai peräti tilapäisesti olla sitä, miksi pitää aiheuttaa lapselle ylimääräistä stressiä väittämällä, että hän voisi tai hänen peräti täytyy muuttua muuksi kuin on - eri sukupuoliseksi! Miksi ylipäätään aikuisten maailmaan kuuluva abstrakti termistö täytyy väkinäisesti tuoda lasten maailmaan?

Kun on lukenut translapsista Yhdysvalloissa ja joissain Länsi-Euroopan ja Tyynenmeren maissa, on voinut sentään olla onnellinen, että ilmiö on Suomessa vielä pieni verrattuna siihen, miten aikuiset "sukupuolen moninaisuutta" omassa maailmassaan rummuttavat. Kaiken globaalin vaikeuden ja taloudellis-yhteiskunnallisen kurjuuden päälle meillä on vielä sitten tämä ilmiö nyt Suomessakin. Ja Kihlström ja Lindholm todella tekevät taas sen: he puhuvat homofobiasta, kun markkinoivat monia sukupuolia, vaikka monien sukupuolten ideologia itsessään on homofobista. Kafka ja Orwell ovat käsikirjoittaneet todellisuutemme.


5 kommenttia:

  1. Kaikkein kuvaavinta tässä on se, että lapsille ollaan opettamassa aihetta, josta aikuisilla itselläänkään ei ole mitään selvyyttä. Mitä ovat ne muut sukupuolet, joihin linkatussa uutisjutussa viitataan? Miten niistä kerrotaan lapsille, kun aikuisetkaan eivät tiedä mitä ne ovat? Jaaritellaanko steriliteettiä aiheuttavista kehityshäiriöistä ja epämuodostuneista sukuelimistä ja todetaan lopuksi, että sukupuoli on tosi sotkuinen ja vaikeaselkoinen juttu, joten uskokaa nyt vain, kun sanotaan, että sukupuolia on monta? Tällä tavallahan aihetta käsitellään virallisessa propagandassa, hämmentämällä ensin kaikki ajatukset ja jähmettämällä sitten sekaannus uudeksi järjestykseksi. Trans käsitellään ovelasti siinä sivussa niin kuin sekin olisi osa samaa ilmiötä, ja lopuksi sekaan heitetään vielä muunsukupuoliset ja genderqueerit.

    Tämän pyörityksen jälkeen nuoret ovat valmiita astumaan edistyneemmän genderteologian maailmaan. He voivat mennä LGBTQIA+ Wikiin ja oppia lesboista, jotka ovat naisia tai miehiä tai eivät kumpaakaan tai molempia, ja tuntevat vetovoimaa naisiin tai miehiin tai molempiin tai eivät kumpaankaan. He oppivat myös, että sukupuoli voi määräytyä persoonallisuuden piirteiden mukaan, tai se voi perustua eläimiin, kasveihin, elottomiin kohteisiin, tai käsitteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Kiitos kommentistasi ja pahoitteluni, että minulla voi joskus kestää kommentin julkaisu ja siihen vastaaminen. Arvostan kovasti kommentteja.

      Lapset ja nuoret kasvavat nykyään kohti maailmankuvaa, jossa sukupuolia on monta, jossa ne ovat stereotyyppisiä ja jossa niitä voi vaihdella. Onneksi järjettömät ajatukset ovat oikeasti niin järjettömiä, että ainakin omaan ajatteluun kykenevät osaavat haastaa ne. Lisäksi kodit voivat tuoda toisenlaisen näkemyksen, vaikka toistaiseksi kriittisesti ideologiaan suhtautuvat vanhemmat leimataankin toksisiksi.

      Poista
  2. "Mitenkähän sellainen on mahdollista? Luetaanko kohdussa olevalle sikiölle Setan opasta vai miten? Myöhemmin Kihlströmiä siteerataan niin, että hän viittaa lasta odottaviin vanhempiin."

    Niin, tosiaan viitataan odottaviin vanhempiin, ei sikiöön. Kuinka tyhmän kuvan blogisti oikein itsestään haluaa antaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö tajua, että kysymys on retorinen tyylikeino, jonka tarkoitus on synnyttää koominen vaikutelma toimittajan sanavalinnoista ja kuljettaa lukijaa tekstin mukana? Ei taida olla sinun lukutaitosi kovin korkealla tasolla, jos et sitä käsitä.

      Heh, voisit olla hauskakin, mutta oikeasti kyllä pelottaa tämä kyvyttömyys ymmärtää vähänkään pitempiä tekstejä. Tämä on osa syynä siihen, että nykyään kaikenlaiset päättömyydet menevät yleisesti läpi.

      Poista

Saksassakin tapahtuu

Die Welt 11.5.2024:  „Experimentelle Medizin an Kindern“ – Ärztekammer fordert Änderung bei Selbstbestimmungsgesetz ------------------------...