sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Ufot ja genderit

 1. Sukupuoli on sosiaalinen konstruktio. Miesten ja naisten välillä ei ole eroa. Egyptistä löydettyjä muinaisia luita ei voida todeta miehelle tai naiselle kuuluvaksi. Muumio ei ollut binäärinen. Suomessa on haudattu ihminen, jolla on sekä naisen että miehen tavaroita, mikä todistaa nonbinäärisyyden olleen totta pitkään.

1. Avaruusoliot ovat aina vierailleet Maassa. Perusta on löydetty avaruusolentojen muumioita.

2. Ei-binäärisiä hahmoja esiintyy vanhoissa taruissa, kalliopiirroksissa ja hautakoristeissa sekä maalauksissa. Mulan oli trans. 

2. Avaruusolentoja esiintyy taruissa ja maalauksissa. Egyptiläiset eläinjumalat ovat itse asiassa avaruusolentoja. Hesekiel näki ufoja. 

3. Jeesus oli queer.

3. Jeesus oli humanoidi.

4. Abduktiot ovat totta. Niitä kokeneiden ihmisten kokemus on tosi jopa psykiatrian erikoislääkärin mukaan.

4. Kokemus väärään sukupuoleen syntymisestä on aina totta. Se on ihmisen oma kokemus, joten sitä ei voi koskaan kyseenalaistaa. Näin sanovat monet lääketieteen ammattilaiset.

5. Avaruusolennot ovat asentaneet ihmisiin implantteja. Ne ovat fyysinen todiste. Lääkärikin on varma.

5. Intersukupuoliset ovat fyysinen todiste siitä, että sukupuolia on enemmä kuin kaksi. Moni lääkärikin on varma.

6. USA:n kongressissa on annettu upseerin valaehtoinen todistus siitä, että USA on löytänyt pudonneita lentäviä lautasia ja niistä avaruusolentoja.

6. Monet "genderasiantuntijat" ovat antaneet lausuntoja siitä, että sukupuolia on enemmän kuin kaksi ja translapsi pitää laittaa hormonikuurille ja leikata tai hän tekee itsemurhan.

7. Ufoaktivistit vaikuttavat lainsäätäjiin ja mediaan. Ufoista tai UAP-ilmiöstä on julkaistu taajaan muutaman aktivistin juttuja USA:n mediassa viime vuosina.

7. Genderaktivistit saavat tavoitteensa läpi eri maiden lainsäädäntöelimissä ja vaikuttavat mediaan. Gender- ja transaiheisia juttuja ei tarvinne edes linkata. Tämä voi olla esimerkki siitä, miten käsillä on gendervallankumous. Vertaa ufovallankumoukseen.

8. Varakkaat rahoittavat ufoaktivismia (Bigelow).

9. Varakkaat rahoittavat genderaktivismia.

10. Ihmiset uskovat nähneensä ufoja aina ja kaikkialla, kun niistä puhutaan jatkuvasti. Some vaikuttaa myös paljon.

11. Ihmiset uskovat nähneensä muunsukupuolisia ihmisiä ja translapsia aina ja kaikkialla, kun niistä puhutaan jatkuvasti. Some vaikuttaa myös paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saksassakin tapahtuu

Die Welt 11.5.2024:  „Experimentelle Medizin an Kindern“ – Ärztekammer fordert Änderung bei Selbstbestimmungsgesetz ------------------------...